De eerste Revolution

Het begon allemaal met het filmpje dat mijn collega me liet zien. Ik wilde meteen zo'n Revolution kite hebben. Ik wist echter nog niet wat zoiets ging kosten en wat ik precies moest hebben. Al snel bleken er verschillende maten, stokken en zeilen te zijn. Na een aantal maanden wachten kwam er toch een Revolution B-series 1.5 Full Sail in huis. Meteen die avond nog zijn we naar Hoek van Holland gereden om hem eens uit te proberen. Dit bleek echter nog niet zo makkelijk. Met het lanceren en landen van de kite in combinatie met een gebrek aan wind die avond, stonden we al snel 500 meter verder op het strand.

Nog geen twee weken later kwam de tweede Revolution binnen, dit keer een Revolution B2 voor Vienna. Dit model is een stukje kleiner en daardoor sneller. Al snel bleven de Peter Lynn kites thuis en gingen de Revs altijd mee. Daardoor kwamen we al snel in contact met andere Rev piloten. Ik heb hierdoor echt m'n hobby gevonden, powerkiten is leuk, maar trick-kiten is het helemaal voor mij. Inmiddels probeer ik minstens twee keer per week het strand te bezoeken, of vlakbij huis de vlieger uit te laten met korte lijntjes.

Bedankt voor het lezen!

Mijn naam is Twan, ik ben 26 jaar oud en woon in de omgeving van Rotterdam. Sinds 2016 ben ik fanatiek Rev piloot. Op dit moment zitten er zestien 4 lijns trick kites, een Lucky 13 stack (8 Rev kites), een Vluis, een stack van acht Speedwings (X1), een Peter Lynn Uniq Quad 3.5 en een Peter Lynn Impulse TR 1.5 in mijn tas.

2 Comments

 1. Yolanda
  5 augustus 2018

  De eerste keer dat ik dit zie, verbluft!

  Beantwoorden
 2. Wim
  21 augustus 2018

  Twan,

  Bedankt voor de vliegles die ik van je heb gehad. Hopelijk is mijn avontuur hierbij ook gestart en komen er nog heel veel leuke vliegerdagen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: