Het begin van ons avontuur

Ja, ik hoor jullie al denken, waar is het begonnen, het enthousiasme voor de vliegersport. In deze blog ga ik het jullie vertellen.

Het was een warme zomer dag in juli 2015, we reden langs het strand in Renesse en zagen een hoop vliegers in de lucht. Op dat moment vroegen wij elkaar of we vroeger ook hadden gevliegerd. En diezelfde avond nog hebben we twee simpele 2 lijns stuntvliegers gekocht, een rode voor Vienna en een groene voor mij.

CIM Katana

Peter Lynn Uniq Quad 3.5

Na één keer vliegeren had het welbekende vlieger virus ons te pakken. Tijdens een vakantie in Drenthe waren wij in de vliegerwinkel in Klazienaveen en nodigde Gerrie ons uit om naar het vliegerfestival in Emmen te komen. Dit werd ons eerste vliegerfestival. Tijdens onze dagen hier hebben wij kennis gemaakt met het power kiten door een demo team van Peter Lynn. Ook dat beviel ons wel, en tijdens het festival hebben wij twee Peter Lynn Uniq Quad's gekocht.

Enkele dagen na het festival in Emmen kwam ik er op het werk achter dat één van mijn collega's ook fanatiek vliegeraar was. Hij liet mij een filmpje zien van een Revolution kite, maar daarover de volgende keer meer.

Bedankt voor het lezen.

Mijn naam is Twan, ik ben 26 jaar oud en woon in de omgeving van Rotterdam. Sinds 2016 ben ik fanatiek Rev piloot. Op dit moment zitten er zestien 4 lijns trick kites, een Lucky 13 stack (8 Rev kites), een Vluis, een stack van acht Speedwings (X1), een Peter Lynn Uniq Quad 3.5 en een Peter Lynn Impulse TR 1.5 in mijn tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.